NOTÍCIES

Mensaje de error

Notice: unserialize(): Error at offset 29 of 32 bytes in variable_initialize() (line 1252 of /dades/www/altres/prod/nauticasinera.com/includes/bootstrap.inc).
[picture]

14 mins ago - The Bachelor Season 28 Episode 1 "Episode 1" A single bachelor dates multiple women over several weeks, narrowing them down to hopefully find his true love.

Is 'The Bachelor Season 28 Episode 1' renewed or cancelled?

To find out if the show The Bachelor has been cancelled, usually there is an update on the schedule and can be seen from the notification in your account.

[picture]

14 mins ago - America's Most Wanted Season 2 Episode 1 "Episode 1" Elizabeth Vargas breaks down some of the toughest cases in the pursuit of justice.

America's Most Wanted S2E1

Is 'America's Most Wanted Season 2 Episode 1' renewed or cancelled?

To find out if the show America's Most Wanted has been cancelled, usually there is an update on the schedule and can be seen from the notification in your account.

[picture]

Cada vegada el sector nàutic equipa més embarcacions i de més eslora amb motors foraborda. La reducció dels consums i emissions gràcies a les noves tecnologies i els nous sistemes d´injecció han afavorit que aquest sector estigui creixent molt en els últims anys amb un increment de vendes notable. Alhora aquest creixement ha vingut acompanyat d´una modificació el la construcció de les embarcacions, els astillers s´han sabut adaptar molt bé a les demandes del nou públic i ofereixen molts models tant per a la pesca com per l´esbarjo amb aquesta configuració.

[picture]

Preu pack:

BF80 XRTU HYPALON 29.924€

BF100 XRTU HYPALON 30.334€

 

Equipament estandard:

Marc de llums de navegació

Escala de bany telescòpica

Tarima EVA Teack

Bomba achique automàtica

Cable de direcció

Llums navegació

Dipòsit de combustible

Interruptor bateria

Seient de peu

Llum cabina

Preinstal.lació Honda (comandament i rellotgeria)

 

Especificacions:

Eslora: 540 cm

Màniga: 238 cm

Potència màxima: 115 CV

Pes: 515 kg

[picture]

Aquest vídeo proporciona instruccions sobre la configuració inicial i les funcions bàsiques de personalització del nou accessori Honda Marine HD-4

 

[picture]

Després de tres anys portant la gestió de la grua de 10T del port d´Arenys de Mar a finals d´any vem decidir posar fi al contracte d´arrendament  que ens unia amb Varador 2000. Hem d´agraïr el tracte rebut per part de l´empresa i segur que seguirem col.laborant en futures ocasions. Esperem amb aquest canvi disposar de més temps per decicar-nos als nostres clients i les seves embarcacions.  

[picture]

Selva Marine va triar el passat saló de Gènova per presentar les novetats 2020 de la marca. Aquest any s´amplia la gama de motors amb el nou White Whale 300 EFI, el motor foraborda més potent de la marca italiana, el Whale 200 EFI amb comandaments electrònics i l´Amberjack 25 EFI amb la millor relació pes/potència del mercat en la seva catergoria.  Esperem veure´ls ben aviat a l´aigua.

[picture]

A la passada edició del Saló Nàutic de Barcelona es va poder veure en primícia la nova col.lecció  d´embarcacions semirígides sortides de la unió del fabricant de motors Honda Marine amb l´astiller de pneumàtiques amb casc d´alumini Highfield. Fruit d´aquesta unió s´han posat a la vostra disposició sis nous models que es vendran en exclusiva a través de la xarxa de distribuidors d´Honda Marine. Estem segurs que veurem aquests models per la costa catalana aquest 2020. La resposta del públic està sent un èxit!!

[picture]

 Disfruta del mar con este conjunto de embarcación más motor a un precio muy equilibrado. Pensado para los nuevos navegantes este pack es perfecto para hacer salidas de pesca, paseo, buceo ó deportes acuáticos con familia y amigos. Ofrecemos 4 modelos de la gama PROTENDER LUX 330/420/440/470 todos ellos pensados ​​para equipar un propulsor de 15CV fueraborda Selva Marine con los que no te será necesario disponer de título náutico para pilotar la foto.

[picture]

Nàutica Sinera, concessionario oficial Honda Marine y Selva Marine, nueva campanya de remotorización para todas las gamas de motores fueraborda.

[picture]

En unos días empieza el otoño y necesitamos preparar nuestro barco para que pase los meses de invierno lo más resguardado posible de las inclemencias del tiempo. Tendremos que revisar tres puntos claves de la embarcación. El exterior, el interior y el motor. En la parte exterior del barco necesitamos que esté todo desalado y protegido.

[picture]

 En el salón náutico de Barcelona 2018 presentaremos el nuevo modelo D540 evolution que se añade a la amplia gama de modelos que ofrece la marca Italiana. Una embarcación semirrígida, muy compacta y con detalles brillantes que hacen de esta embarcación todo un referente del sector. Dispone de solarium de proa, consola central al estilo de las grandes neumáticas y asiento de popa que se puede transformar en solarium dando así mucha más amplitud y juego al conjunto de la embarcación.

Páginas